Pages

Feb 20, 2013

Life must go on

Kadang-kadang aku give up dengan hidup.
Ya, aku tau tak patut.
Tapi itu yg aku rasa.

Aku selalu memandang jelek pada org yg memang dah sedia jelek.
Masalahnya, die tu jelek, tapiaku tak paham kenapa aku duduk stalk lagi.
Buat tambah dosa je.

Aku rase macam nak balik kampung. Duduk kat kampung diam2.
Tapi itu tidak mungkin.
Komitmen bersepah.

Lemas lah dengan masalah yg dicari sendiri.

Benci betul aku.
Boleh Je Kalau Nak Share! Korang!

No comments:

Post a Comment