Pages

Apr 24, 2012

Tanpa tajuk

Ya Allah..heavennyee dapat update blog kat fon..sumpah heaven..hahaha..

Tengah dalam train ni. Baru lepas balik kerja. Tadi meredah hujan. Sejukk dok dalam train ni..
Kehidupan aku dgn train blh tahan gak bnyk episod. So agak2 rajin tak aku nak update blog pasni? teehee.. wait n c ya..

Btw, aku masih bekerja dgn compny advertising mydeal. 17hb hari tu cukup 6 bulan aku kerja situ *diam*

Mydeal lah sebab aku blh setup balik online business aku. Tapi... *diam lagi*

Afiq nak resign :( *sedih*
Aku cube nak bertahan until setahun. Aku ade loan kne byr..so aku tak boleh quit sesuka hati. Lagipon, mydeal the best company yg aku kerja setakat ni. Aku ade lg 8 bulan. U can do it Aisyah mucuk2. *gedik apeee ade mucuk2 siot!*

Skrg kat Abdullah Hukum..lg 2station nak sampai Kerinchi.

Aku tak dpt makan komisyen 2 bulan ni. Aku lost. Sob2. Takpelah..rezeki tu Allah yang bg. Btw, dah nak sampai Universiti. C ya next entri ;)

x.o.x.o,
Aisyah <3

posted from Bloggeroid

Boleh Je Kalau Nak Share! Korang!

No comments:

Post a Comment