Pages

Jan 17, 2012

Page 17 of 366

Assalamualaikum..
Baaa....penat baaaa...
Aku tak tau ni kenapa aku balik kerja asek penat je ni baaa..
Padahal kat ofis duduk je baa..
OH!!

Cerita hari ni, lets make it in pointform!

  • Ok, hari ni Marcus dapat tiket n tshirt Air Asia. FREE.  Die bagi aku tshirt. Tapi die amek tiket pergi Sydney. KATENYELAAH! Tak tau nak percaya ke tak. Aku nak tiket tu aku cakap! Tapi dia kata kalau nk tiket tak boleh beli hp. Harram main ugut! huwaaaa!! Aku tak faham kenape die sangat bertuah. Entah betul entah tak dapat tiket tu. Nyampah aku. Tapi thanks for the tshirt Marcus! Die suh bg boyfriend. Tapi memandangkan aku takde bf, aku pakai buat tido. HAHAHAHAH.

  • Tadi Ida ade kabo ke aku, kawan die nak jual BB 9700 RM200. Baru pakai sebulan. Aku cakap aku nak beli. 20hb ni aku gaji. Excitedlah aku nak beli untuk jual balik bende tu. Pastu kawan Ida hantar gambar. Terbaik lah guwa cakap lu. Sumpah terbaik! Aku nak jual balik kat fb nanti.
  • Sepatotnnya hari ni aku, Nadia, n Marcus g makan kat Humble Chef. Aku excited nak pergi! Nak makan pita die. Sekali tak jadi sebab Nadia kene hantar Miracle ke Damansara Perdana. Marcus cakap serabut sebab kene pusing2 ape entah. Aku emo betol bile die cakap nak confirm balik. Pfffft~
  • Ok, hanya ini sahaja untuk hari ni. Bai! Assalamualaikum!!
x.o.x.o
-Aisyah-
Boleh Je Kalau Nak Share! Korang!

No comments:

Post a Comment