Pages

Dec 18, 2011

Nota Untuk Bakal Suami : Kata Pengantara

Hai! Assalamualaikum!
Grrrr. Baca Tajuk macam nak muntah pon ade kan. *Silakan!*
Hurmm..Motif?
I dunno. Tetibe je kepala ni datang nak buat benda2 ni.
Ok, tipu. Sebenarnya ia datang lepas wedding one of my besfren.
Puan Rabiatul Adawi'yah :)
Baru je berlangsung 18hb December 2011.
First time jadi pengapit! 
Siyesly, saye rasa sangat impress with her.
Dulu bila we talked about wedding, kiteorang nak macam ni lah, macam tu lah. *nak yang grand2 la kononnye*

Tapi her majlis tadi sangat simple dan sederhana. Dan the best thing is, Puan Adawi'yah dan si suami sangat bahagia :)
Tahniah gurl! Aku  jeles ok! HAHAHAHHA
Ur husband tuh is the best for you lah! Dia sangat terima kau seadanya dan cukup sayangkan kau. ^.^
Wish korang bahagia hingga akhir hayat and please give me bebi yang comel2 babeee!!

Dan kenapelah pulak pas die kawen ade nota untuk bakal suami?
Yelaaah, aku pon nak piling2 ade suami. Boleh? dem! uweeeeeek!
Eceh, poyo gile!
Blog aku, suka hati aku la kan?
Konon kau tak pernah ade piling2 nak ade suami.
Err, ok. Maaf.
At least blog ni ade benda lain aku boleh bebelkan instead of bende2 emo je.

Dan nota untuk bakal suami ni adalah suatu coretan aku untuk insan bernama lelaki yang tak pernah aku tahu siapa. Macam bende berangan ape kejadah aku ni kan. Eh, aku nak buat jugak!

So, bakal suami..ini adalah kata pengantara untuk awak! Nanti next entri...hehehhehehehe. Ngek lah aku ni. Oh my dear Allah.

Oh neway My Dear Allah,
Coretan ini jugak adalah doa aku supaya aku di pertemukan dengan insan yang sesuai untuk aku dan mampu bimbing aku ke syurgaMu. Aminn :)


So, dah pukul 1.30 pagi. Esok kene bekerja mencari rezeki. Selamat Malam. :)
Boleh Je Kalau Nak Share! Korang!

No comments:

Post a Comment