Pages

Dec 5, 2011

Jumaat Yang Lalu

Hai! Assalamualaikum..

Oh ye, entri yang menyakitkan hati sendiri mengingtkan kisah lama, telah di delete.
Tak layak untuk di ingati konon nya.
Ya. Move on bebi. Move on!

Last friday, we main bowling di TS.
We tuh sapeee?
Aku, Pejal, Nawi, Musa, Jaei, and Ada.
Tapi Ada tak main.

RM 5.50 per person untuk 3 game.
Mau tak saket tangan kau!
Ha!

Aku lawan dengan 4 tenaga lelaki,
Kompem2lah aku kalah dan teruk kene bahan dengan Jaei.
Siot je die tuh!

We had fun dat nite.
Lepak mapley tapi aku sumpah mengantuk tak larat gile.
Tapi memandang kan cik besfren cakap jarang jumpe xkan nak balik awal,
Aku gigihkan jugak diri
Ikotkan mau aku tertido kat situ.
Penat.
Masuk keta tak sempat tunggu 5 minit aku dah terlelap.
Apebende dorang dok kungkangkungkang aku dah tak pedulik.
Yang aku tahu, aku dah penat kene bahan malam tu.

Thanks Nawi hantar kiteorg balik.
Esoknye dah nak pukul 1 baru aku bangun.
Tak senonoh anak dare an. Yalah.
Penat dow!

Ai tak sabar nak pergi Penang! wuhUUuuUUUuUuuu~!

Ok, bai, Hati tak berape ade ketika taip this entry.
Kalau entri memarah mmg sangat ade hati. miahahahahah!
Dem an.

Eh, btw. Saye nak kurangkan carut :)
Tuwinktuwink.
Aleb kompem gelak dekah dengar ni.
Miahahahahahah.
Rindu dowh kat Aleb!
Sejak2 aleb ade gepren ni, mmg jarang betul kiteorg nak kontek.

Aku takde hati, die pon takde hati.
Aku malas nak sms die.
So, selalu kalau aku rindu, aku call je.
Pastu die mesti bising apesal aku dah malas sms skrg.
Malas dowh.
Ingat ni zaman cinte2 ke nk sms?
Call je sudah.
Dengar suare, hilang rindu.
Habis cerite!

Ok, selamat malam :)
Boleh Je Kalau Nak Share! Korang!

No comments:

Post a Comment