Pages

Nov 15, 2011

Im Not Really In Gud Mood

Siyes. I nak mencarot sekarang.
Fuck! I hate him so much.
Sumpah lah aku benci die.

Aku benci kau dan aku tak kan maafkan kau.
Im SERIOUS dont want to forgive you right now!
Kau tak kan bahagia dow!!
U r not deserve to be happy at all.

ok. tamat sesi emo. Lets move to next luahan.

Im going to be confirm by next month. Actually im DESPERATE! really hope my deal gonna sell like 500 macam tu then I akan confirm! Actually really want to type more but then im feel so sleepy. I ignore Zul. Jahat taaak? Siyesly, im not in d gud mud lah. Sorry encik!

eh, i want to copy paste this :

here some tips how to get over and forget your ex...follow this insyallah it will help you enough..please darling.. stop remembering and stop thinking about that jerk...

-jangan pernah lagi berjumpa dengan your ex.jangan melakukan kesilapan like what u did before with your ex..macam pergi tengok wayang ke apa.sleeping with them ke...dont do this..dia hanya cari korang time diorang bosan..ingat tu.DONT MAKE SOMEONE A PRIORITY..WHEN THEY ONLY MAKE U AS AN OPTION!!!

-Don't be so naive as to believe that you will never love anyone as much as you love your ex..bila korang fikir mcm tu..sampai mampus korang akan terkenangkan die..what for?orang yang xpernah menghargai anda dont deserve to be remember!!

-INI PALING KORANG KENA ELAK..Don't find an excuse to ask them about any situation.contohnye tanya mak awk sihat?keje awk camne or please remind me again why we broke up? This will only hurt you in the end..seolah olah macam kamu still begging utk kembali bersama dia..sedangkan dia?pernah ke dia hiraukan korang?

-Don't tell him/her that you still love them..ini akan tambah melukakan korang lagik..jangan pernah sebut "saya masih xdapat lupakan awk la.."..dont darlings..please trust me..it wont help u..

-hapuskan segala barang2 yang boleh mengingatkan korang kepada ex korang like patung ke..teddy beer ke..or apa2..but be smart enough.. jgn buang things like LV bag ke..or some expensive stuffs hahaha..simpan je and anggap je your ex is like your bank account.:P

-Don't pretend like you are still together or think of yourselves as a couple. if ade orang tanya eh boyfriend awak camne?correct them..cakap korang dah clash..selagi korang pretend seolah2 korang kapel..selagi tu hati korang akan sakit.

-Checking your ex's facebook is a big NO!!itu akan buat korang makin sedih tengok gambar2 dia happy dengan kawan2 atau orang yg baru..kalau boleh remove dia dari friend list.bunyi macam kejam..but then..kalau itu akan membuat korang lagi better.,.just do that.

-Even if you feel like you hate them, don't bad-mouth them, it will just make you feel worse..kalau dia bodoh sbb tinggalkan kita..persetankan dia..jangan kita jadik bodoh duk maki2 dia sebab itu akan menghilangkan diri kita yang sebenar..dont change your attitude just because of someone yang xpernah MENGHARGAI korang!

-No Stalking!!!jangan pernah bertanya kawan2 korang ke..kawan2 your ex ke..jugak jgn pernah mendengar bile ade orang nak cerita tentang teman baru your ex..atau apa2 sajalah..jgn pernah bertanya dan jgn pernah mendengar!You don't need to know. You simply need to let it be..

i know it is very..very..very hard and hurt..but please..kita jangan pernah menjadi hamba cinta..kita jangan pernah sedih dan ingat orang yang xpernah ingat kat kita..

btw..
kalau korang pernah terfikir nak buat perkara bodoh seperti mahu membunuh diri..pastikan korang terjun dari tingkat paling tinggi..:P

so..time to..Delete. Forget. Format. Erase.happy trying..insyallah..:)

Thanks for reading this..BAI!
Boleh Je Kalau Nak Share! Korang!

No comments:

Post a Comment