Pages

Sep 17, 2011

Jerawat Memang Sayangkan Aku

10.22 am
Pagi Ahad!
Update belog sambel tengok cerita Sutun Kembali Lagi kat TV9.
Bukak je tv nye. Tapi aku tak tengok pon.

Pertama, aku nak cakap pasal jerawat.
Aku tak tau lah kenape, jerawat memang tak letih langsung nak keluar kat muke aku.
Hilang satu, tumbuh satu. Oh, apesal aku kecoh sangat?
Sebaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaab dulu muke aku susah nak tumbuh jerawat.
Sekarang ni macam berlumba2 ke hape aku tak taulah!
Sekarang ni jerawatnye ade kat atas bibir aku.
SAKIT ok!
Aku bengang sebab jerawat ni sakit dan tangan aku tabley dok diam nak picit menatang tuh.
Pastu nanti mulelah ade kesan berharga kat muke aku. OH!OH!OH!

Kenape muke aku asyik naik jerawat ek? Mungkin :
1. Muke tak bersih.
Aku kalau g kerja memang tak mekap. Tapi kat tempat kerja aku mekap. Otw g kerja kan aku kene jalan jauh. Pastu mesti banyak debu2 dah masuk liang roma aku. Pastu datang ofis aku terus mekap tak basuh muke. Termendaplah debu2 kotor kat liang roma aku. OH! Makanya, senang sangat lah nk tumbuh!

2. Datang Bulan
Ni aku tak heran. Memang setiap kali kalau aku nak period, memang akan tumbuh dengan bangganya bertepek kat muke aku. OH! menyampah lah sumpah.

Aku malas nak cakap banyak. Aku nak sarapan. LapOOooooOOOoo!
Boleh Je Kalau Nak Share! Korang!

2 comments:

  1. welcome to the club.hahahahaaa. aku dari dulu smpi skrg kot. btw, kau cuci la dulu muka da smpi opis tu before make up. xleh? huuu

    ReplyDelete
  2. hahahahhaha...
    boleh jee..tapi malasssssssssssss

    ReplyDelete