Pages

Aug 27, 2011

Tibetibe

tetibe aku teringat dekat nana.
hari tu mase jumpe imran, kiteorg ade cakap pasal nana.
aku tanye nana still cari die ke? die cakap haah. - aku jeles-
die tanye aku selalu stalk nana ke?
aku cakap dah lame tak stalk. pastu aku cerita pasal blog latest die.
pastu die cakap bende tu baru lagi.
so, aku mmg selalu stalk die.
kat sini tetibe aku baru terpikir, kau pernah cakap ko dah tak sayang die, tapi kau tahu semua pasal die.
-____________________________-

Oh, aku terlupe. kita dah takde papelah. So, takde sebab pon knp aku nk sebok issue2 kan bende ni.
oklah. maaf. bai.
Boleh Je Kalau Nak Share! Korang!

No comments:

Post a Comment