Pages

Aug 27, 2011

Rumah Manis Rumah!

Assalamualaikum!
Wootwoot!
Guess what!
Im home! omg!
rindu gile dengan mai bedddd!!

Today 27 August 2011
^_^

Mood now : Siyes happy giler!
tapitapi : tak bape nak sihat. mulut ni pedih2. sampai aku rase macam nak sepak orang. Hidong seseme susah nak bnapas. Batok teruk! banyak nyeeeeeeeeeeeee dose! Takpe..Allah sayangkan Siti Aisyah ok! Sebab tu ai saket! Sila lah jeles! ;)

Currently i tengah tengok bideo mat lutfi. Haa! siyes rindu dengan mamat vblog neh! Sesejak aku keje kat KL, payah GILE nak online. Banyak gile kerje aku pending. Grrrrrrrrr. Tensen.

Aku sebenarnye banyak gile nak bebel kat belog ni. Sampai tak tahu nak start yang mane.

Ok, aku start dengan kerja..

Aku cakap before ni aku takut kan kerja kat situ. Tapitapi, aku dah rase selesa kerja kat situ dan the best part is, aku bawah zaki! HAHAHAHHAHAHAH. dem! dan rumors pon bertebaran. " Aisyah, zaki tu laki org." " Sukelah die duduk bawah pakwe die" HAHAHAHAHA. Bodoh ni. Aku taulah Zaki tu laki orang. Perangai apesal lah macam org kampung sangat. Semua tu cume mengisi mase lapang je. Tak payah nak KONON sangat. Dan bila zaki dah jadi leader aku, makanya habislah sudah semua permainan bodoh tu. Sebab lepas ni zaki akan menjadi sangat serius. wuUuuuuUuuu~ mulut2 takde insuren, sile SENYAP!
Dan aku agak excited sebab nak start bende baru bawah zaki dan yg penting satu tempat dengan ejoy. wink2~ HAHAHAAH. Berangan!

Next is imran.
Dah jumpe. Dah jumpe, dan................. tak tau nak cakap ape sangat. i just miss him je skrg ni. Mesti die tak rindu aku :(

Third is : raye!
hahahahaha. Aku macam excited je raye ni. tak tau apesal. tapi malang untuk semua kazen aku yg kecik, there is no DUET RAYE for this year. Sowwwyyyy~ First raye nak pakai jubah! weeeeeeeeee~ hope umi sempat alter. For this year, kami beraya dekat kelantan. Wootwoot. Jumpe ayah teh! weeeeeeeeeee~ I miss him so much. Since im the gedikyest anak buah die, mestilah aku je yg kene bahan kalau jumpe. sigh~

Fourth is : income.
Tabley online menyebabkan banyaaaaaaaak sangat keje aku tergendala. Dan sebab aku kerja, aku susah nak online. Kat tempat keje mmg mimpilah nak online. Aku jeles, sebab yg lain semua dah start. Aku je belum start. Huwaaaaaaaaaaa! Balik raye ni aku nak study semua balik, dan nak subscribe digi brodben balik. Ape2 pon, aku nak kene start balik. uh. Nak baby pepel tuUuuuuUUu!!

Badan aku tak sehat :(
Dah 3 minggu asyik macam ni.
HuUUuuuUUuuUuu~

Kat sini saya Siti Aisyah Mohd Ghazali menyusun 10 jari tangan tambah lagi 10 jari kaki, nak minta maaf segala kesilapan yang sengaja dan tidak sengaja dilakukan. Selamat Hari Raye Maaf Zahir Batin! Jempotlah datang rumah beraye!
Boleh Je Kalau Nak Share! Korang!

No comments:

Post a Comment