Pages

Aug 28, 2011

Malam Sebelum Ramadhan Terakhir

Assalamualaikum..
Esok aku balik kelantan.
I tak packing lagi ni.
For sure lah.
Malam ni nak buat kueh raye.

Syam inbox me nak jumpe pas raye.
No problem.

Aku just rase, suddenly macam banyak sangat bende berubah.
Nebermindlah.

Aku rindu imran. :(
For sure all the time pon rindu die.
Tapi, magik dah takde. :(

Tak tahu kenape, tetibe ade rase nak cakap macam ni :
"Kalau one day aku jumpe lelaki yang buat aku in love again, for sure i nak promise, i want to be the best for him :)"

Dan for this raye :
Jubah umi dah siap alter! tapi selendang tak lawalah. adoi. tapi takpelah. ^_^

Semoga perjalanan esok selamat pergi dan on friday kami sekeluarga selamat pulang.

oh, btw..
aku tetibe terfikir kenape org sanggop berhabis time raye?
semua tu sebab excited barangkali.
Setahun sekali kan.
tapi ukur baju di badan sendiri :)

x.o.x.o,
Aisyah <3
Boleh Je Kalau Nak Share! Korang!

No comments:

Post a Comment