Pages

Aug 30, 2011

Hari ni hari raye!

SELAMAT HARI RAYE! MAAF ZAHIR BATIN!

Hari ni hari raye, tapi aku tak cukup fit nak raikan hari raye tahun ni.
But then, aku happy :)
Eventhough aku geram tak jumpe sawah, tapi tapelah.

Aku stay kat umah tok wan. Langkah masuk umah ni je, aku macam kene culture shock.
Haha. Tak tau nak cakap. Since, Cik Wan dah meninggal, rumah ni memang tak terjage.
Rumah ni agak besar, memang tak terlarat lah nenek aku nak jaga.
Anak2 tok wan plak ramai kat kl.
kompem2 memang tak lah nak nak balik semate2 nak bersihkan rumah ni.

Aku try bersihkan ape yg mampu je.
Ok, aku nak bebel panjang, tapi tak larat.

First day raye..almost done.
Tomorrow, 2nd day raye :)

Notakukukaki: ciksu bg RM5 duit raye! Rase macam umur baru 18 taon weh.
Boleh Je Kalau Nak Share! Korang!

No comments:

Post a Comment