Pages

Aug 27, 2011

Ape pon tak boleh

Ok, aku dah terlaluuuuuuuuuuu penat.
Silakanlah panggil aku kawan yang TERUK.
i dun care pon.
aku dah terlalu sedih dengan ape yg berlaku.
bila aku terlalu sayangkan sesuatu tu, but then..
aku tak tahu dah nak cakap macam mane lah.
kau buat lah suke hati kau.
ikot care kau.
kau je yang betul.
paleotak kau je yang betul.
terima kasihlah dengan ape yang kau dah buat kat kiteorg.
terima kasih sangat2.
malam ni je 5 post aku buat.
tahniahlah untuk kita yang dah berusia 24 tahun ni.
sangat matang kan kita.
aku sendiri kagum dengan care paleotak kita berfikir.
dengan care kita lihat sesuatu.
sudahnye? HAHAHAHAHAHAHA.
Kaulah paling hebat sebenarnye.
kau memang hebat.
TAHNIAH banyak2.
kau peganglah die kuat2!
aku lepas weh. aku lepas!
kau ikat die dengan rantai kejam kau tu.
aku bukan tak nak selamatkan kawan aku.
tapi die sendiri bahagia dengan rantai tajam yang ikat die.
aku takut kalau aku lepaskan die dari rantai tajam kau tu, die akan lagi suffer.
aku tak nak tengok die suffer.
tapi konon nye kau sayangkan die dan nak bahagiakan die kan?
hebat care kau bahagiakan die kan. HEBAT!
BIG CLAP LAH FOR YOU BRO.
Boleh Je Kalau Nak Share! Korang!

No comments:

Post a Comment