Pages

Jul 15, 2011

Video Nurul Syuhada & Bakal Suami - Amir

Honest review : comel! suwit! cute! manes! *tak rase macam aku ulang je ke?*

Komen aku : Memula aku tengok aku cakap dalam hati "gila RAJA SEHARI semua bende macam bergerak sendiri tak payah buat ape2 cuma gerak kan badan je." Pastu tang Nurul nak tukar2 baju tu, hahaha, comel je. Cuma aku rase baik awal2 tak payah try baju kurung. Aku ingatlah die nak pergi tunggu si Amir tu datang risik kat umah die ke hape. Rupenye nk g dating. Last2 pakai tshirt je. Hahaha. Beselah. Name pon KOMEN AKU. Tengok memek muke si nurul tu suwit. Ah, aku manjang suwit. BIDEO ni aku bagi 4 setengah star. Saje. Malas nak bagi 5.


Amir & Nurul Syuhada | Dating from cstproduction on Vimeo.
Boleh Je Kalau Nak Share! Korang!

No comments:

Post a Comment