Pages

Jul 25, 2011

Cabaran Sebulan

Esok 26 July 2011.
Next month will be 26 August 2011.
Ok, aku menghitung hari.
Kalau aku dapat tempuh sebulan ni mengikut plan aku, aku di kire berjaya. hihihihihihihi.
*hahahha. dem lah name watak dalam tb 3 ni ade name imran. miahahahahha. demdem!*

Memikirkan raye dah nak dekat, aku agak serabotlah. =,="
by next 3 month my target nk yang warne "pepel" tuuu..
then nak cari keje area shah alam.
Aku tak tau knp soul aku macam dekat s.alam.
Maybe sebab dah terlalu biase kot.

Aku harap Aleb akan bertunang dis year.
Dan satu masalah akan selesai. Yes, betol cakap die, bende tu diname kan "masalah"
Masalah bagi die dan jugak aku. Hahahahah. Kaitan? Hahahahahhahahahahah.
Bila Aleb dah bertunang, LEPAS SATU MASALAH. Cume nnt aku rindu dielah plak.
Orang bila dah bertunang tabley nak di kacau sangat derrrr. Kang masalah la plak.

Start from now, aku nak kene update wishlist aku. winkwink. cam excited je kan.
*aku cam geram plak tb ni asek mati je tetibe. grrrrrrrrrrr!!*
HAHAHAHHAHAHAHHA. Bangang ini cerita. Ganggu fokus aku betol lah.

Bulan puase bulan depan. WuUuuuwuUUuuu.
28 ni ade bola kat Bukit Jalil. Aku teringin nak tengok live.
Uhuuhuhuhuhuhuhuhuhuhu.

Btw, aku rase entri ni cam lostlah sebab pale aku serabot.
Dah, nk update wishlist.
wootwooot.
Boleh Je Kalau Nak Share! Korang!

No comments:

Post a Comment