Pages

Jun 26, 2011

Talking about Takdir is Complicated

Well, ai baru bace belog TOK (theotherkhairul).
Siyesly ai malas nk link kan.
He wrote bout takdir lah macam tu.
Bagosnye die, die gigih cari sumber2. Is not an easy thing ok. Nak bagi ilmu dekat orang, u have to make sure u ade a very good facts. Lagi2 pasal agama.

Takdir. Dah ditetapkan.
But then, hidup itu macam yang kau pilih. Kau yang tentukan jalan hidup kau.But takdir, ok..ai tak berani plak nak cakap ape2 sebab ai tak buat research ape pon kan. Btw, just read je lah ape yang khairul tu tulis kat belog die. Talking bout takdir for sure is complicated. Setiap orang ade pandangan masing2. Yess.. So do ai. Tapi i malas lah nak cakap. Ai nak tido. Gudnite. *die cakap pasal jodohlah. HAHAHAHAHAHA. Shit!*
Boleh Je Kalau Nak Share! Korang!

No comments:

Post a Comment