Pages

Jun 17, 2011

Now SERABOT

Assalamualaikum..
weeeeh! weh!! weh!! Sini weh! aku nk punch beg weh! Fine. Gile.
Mane gambar yang aku ckp? Ah, ko pegang janji2 aku. Kang aku dah get rajen, then i will upload. Eleh, dah cakap ape aku memang bencinte gile upload gambar kat belog. FB rajenlah. Boleh mencapap dengan kejelitaan gambar edit. << tak senonoh lah perangai perasan macam ape kan. Dayum.

Patotnye aku gerak g solat sekarang. Tapi, Ya Allah, pemalas meh Aisyah ni. Memang nk kene rase api dunia baru mencecet nak g bilik amek wuduk gigil2 nanges2 nk solat. Ye2! Kejap! *nanti kat akhirat Allah tanye, Antara Aku dan Belog, mane lagi penting?" Ok, fine..aku gerak sekarang...jap g sambung belog.
Boleh Je Kalau Nak Share! Korang!

No comments:

Post a Comment