Pages

Jun 26, 2011

A Fair Weekend

Assalamualaikum mister belog ^^

I baru balik from shah alam.
Dis week pergi 2 exhibition.
Led, Sign & Neon Exhi dgn Book Fair kat Shah Alam.
Dan Sabtu malam ai pergi wedding Maryam.
She's gojes gile dengan baju Hatta Dolmat.
Malam tu letih weh bergambar dengan budak2 ni.
Also met Zuhair. Dan die akan kahwin next year on April.
Wah! Zuhair nak kahwin, bagosnye. Dan wahed cakap, Tina cakap Zuhair dah berubah.
Well, manusia boleh berubah. Dan im happy for them lah. Eh2, kejap. nak upload gambar yam. *yess! tahniah sebab ai rajen nk upload gambar. clap for myself. OH!*

Tahniah Maryam & Ariff ^_^
Ok, my pic sorry okeh. Tak nak upload. Sebab pengantin kat atas ni gojes, so kompem2 ai mmg tak gojes. *ceh*
Btw, sekarang me, rase sangat kosong. siyesly. Kosong.. dan around me banyak gile good things happen.
Ai pon baru tahu yang Mira and Abg Nan dah menikah jugak. So, congrats for them jugak. Teringat kenangan dekat sabah. WuUUuu..rindu sabah auuwww..
Tahun ni banyaknyeeee wedding..teehee..teehee..
Gedik ape nih? HAHAHAHA.
Ok, i tak tahu nak merepek ape lagilah.
Oh ye, tadi g beli donat Big Apple. Masuk2 je, staff tengah susun alien atas tray. Melonjak riang hati ai tau nampak alien ade. Sebab before ni nak beli alien dah habis. Ai pon cakaplah
"Nak alien satu"
"Satu je?" staff tu cakap. dalam hati aku, *eh, ade masalah ke aku nak beli satu je?*
"Haah satu je."
"Belilah dua. Untuk saye satu." eh kau, gedik lah macam tu. Kau boleh makan free, nk suruh aku belikan kau buat ape.
"Hahaha. Tak nak. Nak beli satu jek." So, die amek box, dan amek alien 1 letak dalam kotak. Pastu die cakap..
"Saye belanje lagi satu" die amek lagi satu alien masuk lam box. HAHAHAHHAHA. Apesal kau tak belanje dua2? HAHAHA.
"Kalau nak belanje, tak nak alien, nk cheese." Beliau pon tukar, amek cheese.
Tak malu gile aku. orang tu nak belanje alien, aku suruh tukar cheese. Muak kalau makan dua2 alien.
Thanks to you. Sorry, i tak tahu name lah. Bayar2, cakap terime kasih, terus blah. Tak usha name pon. Heeeeee..*gedik ape*

So, its a fair weekend. Im crying, and im happy. Fair lah kan? Btw, i lost three of them. Seriously, semua sebab bende yang same, dan yang paling sedih adalah masing-masing still ................ payah lah nak cakap.

Ok, payah nak cakap, kita lukis. Tapi takde bakat seni, tak reti lukis, so kita taip. Bai!
Boleh Je Kalau Nak Share! Korang!

No comments:

Post a Comment